Жителка от район Южен изрази огромното си възмущение от поведението на

...
</TD
>Жителка от район Южен изрази огромното си възмущение от поведението на
Коментари Харесай

Жителка на Кючука: Много обичаме да се оплакваме. А тези изпражнения?

Жителка от регион " Южен " изрази голямото си възмущение от държанието на съгражданите си и безхаберното отношение, което те имат към събирането на отпадъците си.

Дамата е разгласила фотография в групата " Забелязано в Кючука ", на която се виждат голям брой изхвърлени на земята фасове наоколо до скамейка, видя Plovdiv24.bg.

" Парк " Кронщад " или по прочут като парка на Талев. Първият и непосредствен парк за целия регион " Южен ", извънредно посещаван от всички възрастови групи.

Искам да попитам съгласно вас обикновено ли е при съществуването на кучешка клетка в парка кучетата да се разхождат свободно и да оставят изпражненията си из целия парк? Дори и хората, които са родители, не се усещат, че всекидневно децата и внуците ни газят кучешки изпражнения.

Ако кажете, че стопаните си ги събират - е, не не ги събират. Ежедневно почиствам обувките на детето ми от тях.

Много обичаме да се оплакваме от това, че кметовете и общините нищо не вършат, а ние какво вършим. Изхвърляме си фасовете и боклуците из целия парк единствено не и в кошчетата. После други са ни отговорни! И това са единствено 2 от нещата, които зависят от нас и на нас не ни пука ", споделя възмутената пловдивчанка. 

Публикацията й разделите потребителите на обществената мрежа и мненията са двуполюсни. 

" Всички плачете. Колко от Вас направиха забележка, какъв брой от Вас подвигнаха фас. Фейсбук ви е отдушник, другояче всички страдате. Знаете ли, че има паркове без кучета и пясъчникът е цялостен с фасове, дали отново безотговорните стопани са отговорни ", написа жена.

" Във въпросния парк и в региона към него е нещо ужасно от кучешки изпражнения. Всичко е минирано. Драги притежатели на кучета, бъдете по този начин положителни и почиствайте след любимците си! Едва ли и на вас ви е прелестно да вървите с омазани, миризливи подметки и да внасяте мръсотията в домовете си! ", поддържа написаното друга.

" Аз съм една от тези, които имат куче и го разхожда единствено в клетката. Всеки Божи ден и му чисти, даже и на тези, които не го вършат. Факт е, че има кучета отвън клетката, има и такива, които не чистят и ние вършим забележка, защото страдаме всички.

Но защото, всеки ден съм там, мога да попитам и доста от родителите на деца, които посещават същия този пар,к за кочината, която оставят след себе си, без да разхождат кучета - семки, фасове, опаковки. На моменти даже улисани в приказки, не виждат децата им по какъв начин идват до клетката с кучета.

Тук не става въпрос за кучета, деца или каквото и да е било, а до хигиена на съзнанието, което за жалост в множеството съвсем го няма ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР